Oda Haberleri

TDB 26. ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ (DİYARBAKIR) 27-30 MAYIS 2021 TARİHİNE ERTELENDİ

0 Yorumlar
814
21 Tem 2020

Kamuoyuna ve meslektaşlarımıza,

Dünyada ve ülkemizde  hepimizi etkileyen COVID-19 salgını, dalgalanmalar ve alevlenmelerle devam etmektedir. Bu süreç yaşam şeklimizi ve çalışma prensiplerimizi bir şekilde değiştirmemize neden olmaktadır. Türk Dişhekimleri Birliği olarak bu zor günlerde aldığımız tüm kararlarda odak noktamız ve önceliğimiz toplum sağlığını korumak ve geliştirmek yönündedir.

Bilim insanları ve otoritelerin özellikle influenza’nın artacağı Eylül, Ekim ve Kasım aylarında, pandemi de yeni bir dalgalanma yaşanacağı ve vaka sayılarının artacağını ifade etmeleri, bu dönemde yapılacak tüm kongreleri riskli buluşmalar olarak tanımlamaktadır. Oluşan bu istisnai durumlar ışığında 15-18 Ekim 2020 tarihlerinde Diyarbakır’da  yapılacak olan TDB 26. Uluslararası Kongresi, tüm hekimlerin, katılımcıların, sektör temsilcilerinin ve firmaların kazanılmış hakları saklı kalmak kaydıyla, 27-30 Mayıs 2021 tarihlerine ertelenmiştir.

27-30 Mayıs 2021'de TDB 26. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi'nde (Diyarbakır) buluşmak üzere...

Türk Dişhekimleri Birliği

 

0.0
Son Düzenleme: -/-
İlgili Haberler: 19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN! 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN... DÜNYA DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ (FDI) KONGRESİ İKİNCİ KEZ İSTANBUL'DA YAPILACAK TDB 27. ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ WEB SAYFASI YAYINDA! DİSK, KESK, TMMOB, TTB VE TDB'DEN 1 MAYIS 2023 ÇAĞRISI: EMEK BİZİM GELECEK BİZİM! AİLE DİŞHEKİMLİĞİ PİLOT UYGULAMA DEĞERLENDİRME ÇALIŞTAYI YAPILDI TDB 26.ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ ERKEN KAYIT İÇİN SON TARİH: 13 MAYIS 2022, CUMA BASIN AÇIKLAMASI BİLİMSEL DİŞHEKİMLİĞİ'NİN 113.YILINDAYIZ! `Mesleğimizin Geleceği Tehlikede` TDB 26. ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ & EXPODENTAL DİŞHEKİMLİĞİNİN EN BÜYÜK BİLİM VE TEKNOL AİDAT BORCU YAPILANDIRMASI İÇİN SON GÜN 31 AĞUSTOS 2021

Henüz yorum yok...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.