İş Bankası ile Türk Dişhekimleri Birliği arasında gerçekleştirilen işbirliği ile Türk Dişhekimleri Birliği üyesi dişhekimlerine özel tasarlanan, Türkiye’de ve yurt dışında farklı ayrıcalıklar sunan bir kredi kartı hayata geçirildi: Türk Dişhekimleri Birliği Platinum Kart.

Maximum Platinum Kart ailesinin sahip olduğu tüm özellik ve ayrıcalıkları sunarken Sinemadan eğlenceye, alışverişten spora, restorandan seyahate diş hekimlerinin hayatlarının her anı için farklı ayrıcalıklar sağlıyor.

Üstelik Türk Dişhekimleri Birliği Platinum Kart sahibi olan diş hekimleri Yüz Yüze Bankacılık müşterisi olarak; İş Bankası Şubelerinde özel Müşteri İlişkileri Yöneticisi aracılığıyla bankacılık işlemlerini gerçekleştiriyor. Ayrıca sıra beklemeden hizmet alma, kredi, mevduat ve farklı bankacılık ürünlerinde cazip faiz oranları ve fiyatlar, şubelerimizde ve telefon şubemizde öncelikli hizmet, Yüz Yüze Bankacılık müşterilerine özel kampanyalar gibi birçok ayrıcalıktan da yararlanmaya başlıyor.

Türk Dişhekimleri Birliği Platinum Kart sahibi olup ayrıcalıklardan yararlanmaya başlamak için başvurunuzu İş Bankası Şubelerinden yapabilir ya da TDB yazıp bir boşluk bırakarak TCKN’nizi 4402’ye SMS ile gönderebilirsiniz.

TDB Platinum Kart avantajlarına linki tıklayarak ulaşabilirsiniz...