Oda Haberleri

HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ...

0 Yorumlar
1006
09 May 2020

'Bulaş ile mücadelede klinik ortamlarının hijyen ve dezenfektan  uygulamaları ile  hastalarımız dahil kendi kişisel korunma ekipmanları konusundaki uygulamaları dişhekimlerinin genel rutinidir.'

Sağlık Bakanlığı tarafından ülkemizde ilk koronavirüs vakası görüldüğünün 11 Mart 2020 tarihinde açıklanması üzerine, Türk Dişhekimleri Birliği zaman geçirmeden kamuoyuna ve meslektaşlarımıza yönelik çalışmalarını süratle yapmış ve yapmaya da kesintisiz devam etmektedir.

Türk Dişhekimleri Birliği, Dişhekimleri Odaları ve Dişhekimleri;  toplumun genel sağlığını önceleyen ve önemseyen bir yaklaşımla, halkımızın genel sağlığı ve ağız diş sağlığının iyileştirilmesi yönünde her türlü çabayı göstermektedirler.

Dişhekimlerimiz,  11 Mart 2020 tarihinden günümüze kadar geçen süreçte COVİD-19  pandemisinden 'Korunma ve Önlem' konusunda Sağlık Bakanlığı ve Türk Dişhekimleri  Birliği'nin yayınladığı protokol çerçevesinde azami dikkat göstererek, halen kliniklerinde acil diş tedavilerini yapmaya devam etmektedirler.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Türk Dişhekimleri Birliği

0.0
Son Düzenleme: -/-
İlgili Haberler: Sorunlarımızı Hep Birlikte Çözmek için İMZACI OL! TDB 2023 YILI AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MUAYENE VE TEDAVİ ÜCRET TARİFESİ BELİRLENDİ TDB 26.ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ ERKEN KAYIT İÇİN SON TARİH: 13 MAYIS 2022, CUMA 2022 YILI AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MUAYENE VE TEDAVİ ÜCRET TARİFESİ KORUYUCU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTMEN DİŞHEKİMİ EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR AİDAT BORCU YAPILANDIRMASI İÇİN SON GÜN 31 AĞUSTOS 2021 20 MART DÜNYA AĞIZ SAĞLIĞI GÜNÜ KUTLU OLSUN! TDB 2021 YILI AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MUAYENE VE TEDAVİ ÜCRET TARİFESİ BELİRLENDİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI DAİRESİ BAŞKANI İLE GÖRÜŞME SAĞLIK BAKANLIĞI KADROLARINA DİŞHEKİMİ ALIMI "Yeni Mezunlar İçin Eşitlik ve Adalet Talep Ediyor
HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ...

Henüz yorum yok...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.