Oda Haberleri

Koruyucu Diş Eğitmen Programı

0 Yorumlar
1951
25 Kas 2015

KORUYUCU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTMENİ DİŞHEKİMİ EĞİTİM PROGRAMI

 

Ağız diş sağlığının korunması ve ağız diş hastalıklarının sıklığının azaltılması için topluma yönelik olarak yapılacak eğitim çalışmalarında görev alacak dişhekimlerinin eğitimleri için Türk Dişhekimleri Birliği Koruyucu Ağız Diş Sağlığı Eğitmeni Dişhekimleri ile Toplum Ağız Diş Sağlığı Eğitim Çalışmaları Yönergesi çerçevesinde bir eğitim programı planlanmıştır.

Eğitim Programı; Prof. Dr. İnci Oktay ve Türk Dişhekimleri Birliği Toplum Ağız Diş Sağlığı Eğitimi Komisyonu tarafından hazırlanacak ve gönüllü dişhekimlerinin dağılımları dikkate alınarak belirlenecek illerde ve 1(bir) gün 09.00-18.00 saatleri arasında yapılacak olup, eğitim sonrasında Koruyucu Ağız Diş Sağlığı Eğitmeni Dişhekimi Sertifikası” verilecektir.

Eğitim programına katılmak isteyen meslektaşlarımız en geç 21 Aralık 2015 tarihinde kadar, kayıtlı oldukları Dişhekimleri Odasına başvuruda bulunmalıdır. Yönergeye göre Koruyucu Ağız Diş Sağlığı Eğitmeni Dişhekimi Eğitimine katılma hakkı olan dişhekimlerinin isimleri Odalarımız aracılığı ile Birliğimize iletilecektir.

0.0
Son Düzenleme: 26 Kasm, 2015
İlgili Haberler: TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ VE DİŞHEKİMLERİ ODALARININ DİSİPLİN YÖNETMELİĞİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİK YÜRÜ DÜNYA DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ (FDI) KONGRESİ İKİNCİ KEZ İSTANBUL'DA YAPILACAK TDB 27. ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ WEB SAYFASI YAYINDA! DİSK, KESK, TMMOB, TTB VE TDB'DEN 1 MAYIS 2023 ÇAĞRISI: EMEK BİZİM GELECEK BİZİM! TDB 2023 YILI AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MUAYENE VE TEDAVİ ÜCRET TARİFESİ BELİRLENDİ AİLE DİŞHEKİMLİĞİ PİLOT UYGULAMA DEĞERLENDİRME ÇALIŞTAYI YAPILDI TDB 26.ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ ERKEN KAYIT İÇİN SON TARİH: 13 MAYIS 2022, CUMA 2022 YILI AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MUAYENE VE TEDAVİ ÜCRET TARİFESİ BASIN AÇIKLAMASI BİLİMSEL DİŞHEKİMLİĞİ'NİN 113.YILINDAYIZ! `Mesleğimizin Geleceği Tehlikede` TDB 26. ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ & EXPODENTAL DİŞHEKİMLİĞİNİN EN BÜYÜK BİLİM VE TEKNOL
koruyu diş eğitmeni diş eğitim sertifikası diş eğitim programı

Henüz yorum yok...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.