Oda Haberleri

BASIN AÇIKLAMASI BİLİMSEL DİŞHEKİMLİĞİ'NİN 113.YILINDAYIZ! `Mesleğimizin Geleceği Tehlikede`

0 Yorumlar
707
22 Kas 2021

Bilimsel Dişhekimliğinin kuruluşunun yıldönümü olan 22 Kasım Günü’nü içine alan hafta 'Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası' olarak bütün yurtta kutlanmaktadır.

22 Kasımlar; toplumdaki ağız diş sağlığı bilincini artırmak üzere yapılan etkinliklerin yanı sıra dişhekimliğinin ve dişhekimlerinin geleceğinin tartışıldığı, Türk Dişhekimleri Birliği ve Dişhekimleri Odalarının ağız diş sağlığı politikalarını, ilgili kurum ve kuruluşlarla ve  karar vericilerle paylaştığı önemli günlerdir.

Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Birliğimizin tarafından hazırlanan  Bilimsel Dişhekimliği’nin 113.Yılındayız! 'Mesleğimizin Geleceği Tehlikede' başlıklı basın açıklamasını okumak için tıklayınız…

Halkımızın ve tüm meslektaşlarımızın; "Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftasını" ve "22 Kasım Dişhekimliği Gününü"  saygı ve sevgiyle kutluyor, esenlikler diliyoruz.

Türk Dişhekimleri Birliği

0.0
Son Düzenleme: -/-
İlgili Haberler: BASIN AÇIKLAMASI DEMOKRASİNİN TEMEL GÜVENCESİ MESLEK BİRLİKLERİNE DOKUNMA! BASIN AÇIKLAMASI 'MESLEK ODALARI DEMOKRASİNİN GÜVENCESİDİR…' BASIN AÇIKLAMASI ZONGULDAK VALİSİNE; `YAŞAMAK VE YAŞATMAK İSTİYORUZ` BASIN AÇIKLAMASI `Koronavirüs Salgınının Yarattığı Ekonomik Olumsuzluklar ve Dişhekimlerinin Taleple BASIN AÇIKLAMASI `Alkış Korumaz, Yasa Korur!` BASINA VE KAMUOYUNA BASIN AÇIKLAMASI KAMUOYUNA DUYURU/2 "Koronavirüs" TÜRKİYE`DE BİLİMSEL DİŞHEKİMLİĞİ; 110.YILINDA BASINÇLI KAPLARIN PERİYODİK KONTROLLERİNİN YAPILMASI HAKKINDA PROTOKOL TDB 22.ULUSLARARASI DİŞHEKİMLİĞİ KONGRESİ BİLİMSEL PROGRAMI YAYINLANDI

Henüz yorum yok...

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.